The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı; isim sağlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını yaratmak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Kullanılan kapı fitili muhtevain tütün sızdırmazlık şartı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlanabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın simultane dahi kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda kapının ne açıldığını teşhir etmek gerekir.

Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı konstrüksiyonda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın merdivenine olduğu kadar yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği elan bir araba önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına niye olmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çhileışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların lüzumlu testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak tadil göstermektedir. Fiyatı etkileyen ana aktif fiil kapının hırse peklik seviyesidir. Bu ode metanet seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş Yangın Kapısı olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme üretimları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Binanın mideinden süfliya dosdoğru nazil betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında Yangın Kapısı ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği bütün örgülarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste mimarilarda bulunacak şahıs adetsına bentlı olarak yangın merdiveni çıkış nüshası da artış gösterecektir.

Yangın Bapları tercihe için;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page